Herstelling scherm iPhone

Prijslijst
gebarsten iPhone scherm herstelling

Spaar geld uit zonder aan kwaliteit in te boeten

Bent u de dure reparaties beu? Dan bent u bij Fair-Repair aan het juiste adres. Dankzij onze geavanceerde technologie kunnen we voordelige en hoogwaardige reparaties aanbieden. U vraagt zich waarschijnlijk af, “Hoe doen we dat?”

Speciale techniek

Dankzij onze unieke methode hebben we de mogelijkheid om het glas vanaf iPhone X tot en met 14 modellen te scheiden. Dit stelt ons in staat om naadloos een nieuwe bedekking op uw OLED-scherm te plaatsen, met behoud van uw originele display. Er is slechts één voorwaarde: het scherm van uw iPhone moet in perfecte staat blijven. Met andere woorden, het mag geen witte lijnen, zwarte vlekken of andere visuele gebreken vertonen.

Compatibel met alle modellen vanaf iPhone X en verder

We bieden deze reparatieservice aan voor een breed scala aan iPhones, waaronder de iPhone X-serie, iPhone 11-serie, iPhone 12-serie, iPhone 13-serie en iPhone 14-serie. Hieronder vindt u onze tarieven voor iPhone-schermreparaties.

 
 

iPhone Display Reparatie Tarieven

De kosten voor het repareren van het iPhone-scherm variëren afhankelijk van het model. Selecteer uw iPhone-serie om de prijs voor deze reparatie te bekijken.

Vervolgens klikt u op de knop ‘bestel’ om een reparatie aan te vragen. Wanneer u op ‘Bestel’ klikt, wordt u doorgestuurd naar de webpagina waar u uw reparatie kunt aanschaffen.

Als u de voorkeur geeft aan het persoonlijk binnenbrengen van uw iPhone voor service, kunt u ook een afspraak maken door op de knopAfspraak maken’ te klikken. Voor eventuele aanvullende vragen staan wij tot uw beschikking via chat, telefoon of e-mail. Wij helpen u graag verder.

Afspraak maken
iPhone 14 glas herstelling

iPhone 14 series

iPhone 14, 14 plus, 14 pro, 14 pro max
Vanaf €169
Bestel
iphone 13 glas herstelling

iPhone 13 series

iPhone 13 mini, 13, 13 pro, 13 pro max
Vanaf €159
Bestel
iPhone 12 pro max display herstelling

iPhone 12 series

iPhone 12 mini, 12, 12 pro, 12 pro max
Vanaf €139
Bestel
iPhone 11 scherm reparatie

iPhone 11 series

iPhone 11, 11 pro, 11 pro max
Vanaf €129
Bestel
iPhone x display reparatie

iPhone X series

iPhone Xr, X, XS, XS Max
Vanaf €99
Bestel

Hoe kunnen we deze competitieve prijzen aanbieden voor iPhone scherm herstellingen?

Bij Fair-Repair hebben we ons uitsluitend gespecialiseerd in het vervangen van iPhone-schermen. Deze specialisatie stelt ons in staat om schermen in grote hoeveelheden aan te kopen, wat resulteert in gunstige prijsafspraken met onze fabrikanten. Bovendien beschikken we over de apparatuur en deskundigheid om gebarsten schermen van klanten te recyclen. Het voordeel van deze aanpak is dat we ook reparaties kunnen uitvoeren met originele OLED- en LCD-schermen. Met andere woorden, uw telefoon behoudt zijn originele scherm, waardoor het vrijwel niet te onderscheiden is van een gloednieuw apparaat.

Bij het vergelijken van onze prijzen met die van andere aanbieders en Apple Care, zult u merken dat onze tarieven aanzienlijk lager liggen. Onze toewijding om het originele scherm in uw iPhone te behouden, zorgt ervoor dat de batterij van uw toestel niet onnodig wordt belast tijdens het gebruik van het scherm. 

Wat betekent dit? Sommige imitatieschermen kunnen leiden tot een verhoogd energieverbruik, aangezien ze niet zijn geoptimaliseerd voor iPhones.

Bovendien garanderen onze reparaties het behoud van de oorspronkelijke beeldkwaliteit, zonder kleurafwijkingen of verlies van kwaliteit.

Last but not least, profiteren onze klanten van een hogere kwaliteit tegen lagere kosten voor iPhone-schermreparaties!

Houd er rekening mee dat voor een ‘alleen glas’-reparatie uw iPhone-scherm functioneel moet zijn (zelfs als het gebarsten is). Er mogen geen witte lijnen of zwarte vlekken op het scherm zichtbaar zijn. Als dergelijke problemen aanwezig zijn, blijven onze prijzen hetzelfde, en in dergelijke gevallen vervangen we uw scherm door een gerecycled exemplaar.

 
 

Veelgestelde vragen

Stond uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen?

Contacteer ons
Zijn jullie producten van goede kwaliteit?

Ja, voor Apple watch reparaties gebruiken wij steeds originele OLED’s  schermen.  Het glas dat we gebruiken ter vervanging van het gebarsten schermen is ook van originele kwaliteit. 

Is mijn toestel nog waterdicht na de herstelling?

Wij kunnen jammer genoeg niet garanderen dat uw Apple watch nog waterdicht is na de herstelling. Dit omdat het kan zijn dat het frame van uw Apple watch kan vervormt zijn door de impact van de schade/ val. Wij bieden dus geen garantie op eventuele waterschade na de vervanging van uw Apple watch of iPhone scherm.

Kan ik mijn iwatch of iPhone opsturen via de post ?

Ja dat kan! Indien u bijvoorbeeld te ver woont van onze vestiging (Boeksheide 3, 1840 Malderen) kan u uw Apple watch steeds opsturen via de post. Let er wel op dat u :

 
  • De watch stevig verpakt(dus liefst niet in een dunne brief verzenden) 
  • Uw contactgegevens (naam, email, gsm nummer en adres) toevoegt.
  • Het pakket t.a.v Jens De Backer stuurt.
Kan ik mijn iwatch ook vanuit Nederland naar Fair-repair verzenden?

Ja, dat kan! Klanten die vanuit Nederland hun horloge versturen gebruiken meestal PostNL of DHL.

Hoe lang heb ik garantie op mijn herstelling?

U heeft na de herstelling 6 maand garantie op uw watch bij Fair-repair. 

Hoe kunnen reparaties worden betaald?

Optie 1: U kan de horloge bij ons komen afgeven en ophalen. Wij prefereren dan steeds een cash betaling, bancontact kan ook gebruikt worden.

Optie 2: U kan de horloge versturen en dan zelf komen ophalen. Wij prefereren dan steeds een cash betaling, bancontact kan ook gebruikt worden.
Optie 3 : U kan de horloge opsturen en terug laten opsturen na de reparatie door ons. Wij prefereren steeds betaling via bancontact.
Heeft u nog andere vragen?

Dan kan u ons steeds bereiken via onze chat functie, email (info@fair-repair.be) en via gsm.