Hoeveel kost een iPhone scherm herstelling?

Auteur

Fair-Repair

Publicatiedatum

Schermherstelling nodig?

Bij Fair-Repair bieden we kwaliteitsvolle herstellingen tegen competitieve prijzen aan.

BlogHerstellingen
hoe duur is een iphone reparatie
Hoeveel kost een iPhone scherm herstelling ?

Het is bij iedereen wel al eens gebeurd : je laat uw gsm vallen en het scherm is gebarsten of zelfs helemaal kapot.
De meeste mensen denken meteen aan peperdure herstellingen. Maar hoeveel kost een iPhone scherm herstelling echt? In de realiteit kan een iPhone al hersteld worden vanaf 30 euro!

Wat zijn de verschillende opties als iPhone gebruiker?

Als gebruiker kan je er dus voor kiezen om uw toestel te laten herstellen OF zelf uw toestel te herstellen. We geven hieronder meer uitleg over deze opties.
Een herstelling van uw iPhone display hoeft helemaal niet duur te zijn. Tegenwoordig is de markt voor schermen van iPhones zeer groot.
Daardoor kan u als klant uit verschillende soorten schermen kiezen. Meer informatie over het verschil tussen deze schermen, kan u hier vinden.

Herstel je iphone zelf om geld uit te sparen.
Je hebt als iPhone gebruiker verschillende keuzes wanneer het op herstellingen aankomt.

A. laten herstellen

Er zijn zeer veel mensen die iPhone herstellingen aanbieden, sommigen al wat beter als anderen. Het is dus belangrijk dat u goed afweegt bij wie u gaat. Er zijn herstelzaken die gebruik maken van originele schermen,
zaken die gebruik maken van ‘copy’ schermen. Als laatste zijn er ook herstellers die uw gebarsten scherm refurbishen(hiervoor zijn dure machines nodig). Het voordeel hiervan is, dat u uw eigen scherm behoudt.
Hierdoor kan Apple niet zien dat u een herstelling heeft laten uitvoeren. Wanneer je de hoogste kwaliteit wilt, kies je dus best voor een refurbished of origineel scherm!

Bij Fair-repair kunnen wij al deze opties aanbieden. Heeft u vragen hierover ? Dan kan u ons steeds contacteren.
Interesse in een herstelling door ons?

B. Zelf herstellen

Bent u een doe het zelver? Of wil je gewoon wat geld uitsparen?
Het herstellen van uw iPhone is iets wat de meeste mensen zelf kunnen. Het enige wat je nodig hebt, is je nieuwe scherm en een starterkit. Deze bevat een schroevendraaier en tools om het scherm open te krijgen.
Om de herstelling makkelijker te maken kan u ook een warmtebron gebruiken(een haardroger is ideaal). Deze gebruik je dan enkel om het scherm van de iPhone los te krijgen.

Bij Fair-repair gaan we de komende weken voor alle iPhone modellen tutorials maken voor de mensen die graag hun iPhone willen herstellen.

In onze shop bieden we alle iPhone schermen aan tegen de scherpst mogelijke prijzen. Je kan deze hier bekijken. Het antwoord op de vraag ‘Hoeveel kost een iPhone scherm herstelling’ is dus afhankelijk van uzelf. Kiest u ervoor om wat geld uit te sparen door het zelf te repareren of laat u de herstelling uitvoeren door een specialist? De keuze is aan u!