Ondanks corona, blijven wij nog steeds uw Apple Watches en iPhones herstellen! We zorgen er steeds voor dat uw apparaten ontsmet worden!

FAQ

plug-free-img.png

Heb je vragen?

Stel deze dan zeker via ons contact form (onderaan).

Dit is een combinatie van meerdere factoren. Eerst en vooral maakt Apple misbruik van zijn positie om een te hoge prijs te vragen. De tweede factor is dat bij Fair-Repair, slechts 2 personen betaald hoeven te worden, terwijl Apple  zeer veel werknemers heeft. En als laatste kopen wij ons specifiek en professioneel materiaal aan in grote hoeveelheden waardoor wij een lage prijs kunnen afdwingen met als gevolg een lagere prijs voor de consument.

Ja, voor apple watches gebruiken wij steeds originele LCD’s. U krijgt dus steeds jouw horloge terug met een display van dezelfde kwaliteit. 

Voor de reparatie van IPhones, kan u zelf kiezen welke kwaliteit u wil. Wij hebben zowel originele als ‘copy’ kwaliteit. De prijs van de copy kwaliteit is steeds lager dan de originele.

Wij aanvaarden zowel overschrijving, Paypal, creditkaart of debetkaart en betaling met cash.

  1. Wij vinden het belangrijk dat de klant ‘waar voor zijn geld’ krijgt. Wij zorgen ervoor dat de horloge na herstelling terug uitziet zoals u ze kocht in de winkel. 
  2. De snelheid waarmee wij uw apparaat herstellen is bij de beste van België
  3. Wij bij Fair-Repair bieden de meest competitieve prijs van België aan.

Wij hebben al meer dan 100 klanten tevreden gemaakt door onze service. U bent altijd welkom om eerst kennis te komen maken vooraleer u uw smartwatch / toestel aan ons toevertrouwt.

Stel ons jouw vraag

...

Contacteer ons:

Locatie :

Email :

jens@fair-repair.be

Gsm :

+32471492234