CHECKOUT

Proficiat, uw bestelling is bijna voltooid!

Waarom je toestel laten herstellen bij ons?

Wij verzekeren dat uw toestel terug werkt zoals nieuw na een herstelling. Niet tevreden ? Geld terug!

Wat onze andere klanten zeiden

Bij Fair-repair hechten we veel belang aan klanten tevredenheid.  Hieronder vind je enkele (google) reviews van klanten.

CHARLOTTE V.

5/5

Ik kwam via google bij Jens van Fair repair terecht , na wikken en wegen ( ik betrouw niet zomaar elke site ) heb ik hem een mail verzonden , ben ik blij ! Mijn apple watch perfect gemaakt voor een pak minder geld dan bij Apple , Jens is ook zeer geduldig ( heb een keer of 2 mijn afspraak moeten afzeggen ) ik kreeg een foto van de herstelde horloge en 1 dag later werd ze verzekerd naar mij verzonden ! Super service en een uiterst vriendelijke Jens ! Nogmaals een dikke merci !

5/5

Mijn Apple Watch 4 was gevallen waarbij het gehele scherm gebarsten was. Contact gezocht met Fair Repair via de chatfunctie op hun website. Heb mijn Watch vanuit Nederland opgestuurd naar België en kreeg hem binnen 1 week weer retour, keurig gerepareerd. Enkel het glas werd vervangen, niet het onderliggende LED-scherm aangezien deze nog goed functioneerde. Het contact met eigenaar Jens verliep ook vlekkeloos. Dit alles voor de helft van de kosten van Apple. Aanrader!

E.N.

PSY MIND

4.5/5

Professionele herstelling, wat volgens Switch niet mogelijk was. Ondertussen al enkele weken verder, werking optimaal