De beste apple watch accessoires in 2023

Auteur

Fair-Repair

Publicatiedatum

Schermherstelling nodig?

Bij Fair-Repair bieden we kwaliteitsvolle herstellingen tegen competitieve prijzen aan.

BlogTips & tricks
Beste Apple watch oplader in het jaar 2023

De Apple Watch is een populaire smartwatch die wordt gebruikt door veel mensen over de hele wereld. De watch biedt een aantal unieke functies, zoals gezondheids- en fitness tracking, berichten ontvangen, en het bedienen van je iPhone-camera. Er zijn veel accessoires beschikbaar voor de Apple Watch, waarmee je de prestaties en functionaliteit van de watch kunt verbeteren. In dit artikel bespreken we de beste Apple Watch-accessoires voor 2023.

De beste bandjes voor de Apple Watch in 2023

Mooiste Apple watch bandje van 2023

Een van de eerste accessoires die je zult willen overwegen als je een Apple Watch hebt, is een nieuw bandje. Er zijn veel verschillende soorten bandjes beschikbaar, van sportbandjes tot luxe leren bandjes. Al deze bandjes zijn te vinden in alle maten voor alle soorten Apple watches. Van Apple watch 3 tot series 8 en ultra. Hier zijn een aantal van de beste bandjes voor de Apple Watch in 2023:

De Apple Sportband door Qubix: Deze band is perfect voor sportieve activiteiten en heeft een slijtvaste rubberen constructie. Dit is ideaal voor het sporten want deze nemen geen vocht op. Na het sporten kan u voor meer comfort switchen naar één van de volgende bandjes.

De Nomad Modern Strap: Deze band is gemaakt van Horween leer en geeft een luxe uitstraling aan de watch. Dit bandje zorgt voor een zéér comfortabel gevoel rond de pols.

De Innerlight effen band: Als u geen fan bent van plastic of leer, is de innerlight band voor jou de goede. De metalen armband is vervaardigd uit duurzaam roestvast staal en is ontworpen voor dagelijks gebruik. De metalen armband voorziet de je smartwatch van een chique, elegante uitstraling.

De Belkin Sport Grip: Dit bandje is gezien zijn prijs in dit lijstje beland. Onder 10 euro en volledig uit metaal vervaardigd. Je kan dit vergelijken met de duurdere milanese band van Apple.

De beste opladers voor de Apple Watch in 2023

Beste Apple watch oplader in het jaar 2023

Een ander belangrijk accessoire voor de Apple Watch is een oplader. Er zijn veel verschillende soorten opladers beschikbaar, van standaard opladers tot draadloze opladers. Hier zijn een aantal van de beste opladers voor de Apple Watch in 2023

Opladers met draad

De Apple Watch Magnetic Charger: Dit is de standaard oplader die wordt meegeleverd met de watch. Het is een efficiënte oplader en is compatibel met elk model van de Apple Watch. Deze lader is officieel en zorgt ervoor dat uw watch op de beste manier wordt opgeladen.

De Belkin Boost Up Wireless Charger: Dit is een draadloze oplader die de watch kan opladen zonder dat er een kabel nodig is. De lader zorgt ervoor dat uw Apple watch 7 tot 33% sneller wordt opgeladen. Hierdoor kan je jouw iWatch dus meer gebruiken en zal hij minder tijd op de lader moeten doorbrengen

ZeusX 3-in-1 Draadloze (snel) Oplader : Dit is een compacte oplaadstation voor de Apple Watch, die bovendien ook je iPhone en AirPods oplaadt. Het heeft ook een USB-C-poort voor het opladen van andere accessoires. Het is gemaakt van aluminium, geeft een luxe uitstraling en is een echte eyecatcher op je bureau.

Opladers zonder draad, met powerbank

Tot op de dag van vandaag is het nog steeds zo dat je een Apple watch dagelijks moet opladen. Wat zijn de beste oplossingen voor jouw Apple watch on the road op te laden? Hiervoor kies je best een compacte draadloze powerbank.

Ntech Apple iWatch Powerbank : Deze MagSafe powerbank is speciaal ontworpen om gemakkelijk de broekzak in de glijden, zodat je hem altijd en overal kunt gebruiken. Je kan er zowel een iWatch als een iPhone draadloos mee opladen. Deze powerbank heeft snellaad functionaliteit.

Draadloze QI powerbank 4500 mAh : Deze optie is de meest compacte. De bundel bevat de draadloze powerbank met zelfklevend vlak en de Apple Watch USB-stick. Het is de perfecte combinatie wanneer je op pad bent. Bevestig eenvoudig de Apple Watch USB-stick in de ingebouwde USB poort van de powerbank, zodat je 2 apparaten tegelijk kunt opladen.

Beschermhoezen voor de iWatch

De beste cases voor jouw iwatch

Als herstellingsbedrijf van Apple watches krijgen we vaak iwatches binnen met schade. Vaak gaat dit bij iWatches om gebarsten glas (achter en voorkant). Deze problemen kunnen makkelijk voorkomen worden met hoesjes. Om de levensduur van je Apple Watch te verlengen, is het dus belangrijk om hem te beschermen tegen beschadiging. Er zijn veel verschillende soorten beschermhoezen beschikbaar voor de Apple Watch, van siliconen hoesjes tot hoezen van hard plastic. Hier zijn een aantal van de beste beschermhoezen voor de Apple Watch in 2023:

The Catalyst Case: Dit is een robuuste beschermhoes gemaakt van polycarbonaat, die waterdicht is tot 50 meter. Deze beschermhoes is dus perfect om rond uw watch te doen na een herstelling.

Apple silicon case: Deze beschermhoes is een zéér dunne hoes. Hierdoor valt het niet hard op dat deze rond uw iwatch zit. Toch helpt deze schade te vermijden.

Transparante iWatch case : Deze hoes is helemaal doorzichtig. Als u graag de originele kleur van uw watch behoudt, is deze case de beste. De prijs van deze hoes valt ook goed mee, met een prijs van ongeveer 7 euro!

Apple watch travelcase: Deze hoes biedt 360 graden bescherming. Ideaal als je op reis gaat en ergens wil slapen waar jouw Apple watch niet 100% veilig is voor schade. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer je in een tent slaapt.

Met deze beste Apple Watch accessoires voor 2023, ben je in staat om je Apple Watch te beschermen, personaliseren en verbeteren. Welke accessoires past het beste bij jouw stijl en gebruiksdoel? Als je graag nog meer leest over Apple watches en iPhone, kan je zeker eens naar onze blog surfen via hier.