APPLE WATCH SERIES 5 : RELEASE DATUM EN VERNIEUWINGEN

Auteur

Fair-Repair

Publicatiedatum

Schermherstelling nodig?

Bij Fair-Repair bieden we kwaliteitsvolle herstellingen tegen competitieve prijzen aan.

BlogNieuws
Apple watch series 5

Apple stelde vandaag het laatste model van de iwatch series voor : De Apple watch 5. De release van dit laatste model valt op vrijdag 20 september voor het hermes model. Voor de Apple Watch 5 Nike versie is het wachten tot vrijdag 4 oktober, 3 weken na de release van het standaard model. Wij zetten voor jou alle nieuwigheden op een rijtje:

Apple watch series 5

Het Design en Scherm

Het grootste verschil met het scherm is de ‘always on display’. Dit wil zeggen dat je op ieder moment kan zien hoe laat het is en andere informatie die u op uw scherm zet. Dit gebeurd aan de hand van een energiezuinig ltpo-backpaneel voor het OLED scherm. Ltpo staat voor low-temperature polycrystalline oxide scherm van de iWatch 5. De refreshrate van het scherm zal in rustmodus tot 1 Hertz (Hz) kunnen zakken en dus heel efficient zijn op vlak van batterijverbruik. Wanneer het scherm actief gebruikt wordt, kan het scherm tot 60 Hz gaan. De term Hz geeft aan hoe vaak het beeld op het scherm wordt ververst. Hoe meer Hertz, hoe vloeiender beelden worden weergegeven. Het OLED scherm zal nog steeds 368 x 448 pixels bevatten. Een volledig opgeladen watch zou dit jaar 18 uur kunnen meegaan, wat net iets langer is dan zijn voorganger.

iwatch 5
Het design van de iWatch 5 is net hetzelfde als zijn succesvolle voorganger.

GPS en andere vernieuwingen

De Apple watch series 5 zal vanaf dit jaar ook een kompas bevatten. Zo kan je offline en dus zonder verbinding met 4G of wifi altijd de windrichtingen vinden. Dit kan een groot voordeel zijn voor sportievelingen zoals wandelaars en fietsers. Verder zullen de 4g-modellen ondersteuning krijgen voor international emergency calling, oftewel het kunnen oproepen van hulpdiensten in nood in meer dan 150 landen door de zijknop ingedrukt te houden.

Materiaal en prijs

Er zijn verschillende opties voor behuizing van de nieuwste Apple watch series 5. De kleur is ook volledig zelf te kiezen : Spacegrijs, zilverkleurig, goudkleurig

Apple watch cases, screenprotectors en bandjes

Bekijk zeker onze winkel voor kwaliteitsvolle en goed geprijsde hoesjes, stijlvolle bandjes en screenprotectors van zowel gorilla glass als kunststof!