Glas reparatie Apple watch

Prijslijst
glas scherm reparatie apple watch

Spaar geld uit zonder aan kwaliteit in te boeten

Bent u opzoek naar een herstelling van het glas van uw Apple watch? Dit is onze core business, hiervoor bieden wij de laagste prijzen in België, Nederland en Duitsland aan. Wij hebben al meer dan 100 tevreden klanten. De Glas reparatie Apple watch wordt kwalitatief en meestal binnen de 2 uur uitgevoerd. 

Speciale techniek

Met dank aan onze speciale techniek, kunnen wij het glas van een beeldscherm separeren. Hierdoor kunnen wij een nieuw glaasje op uw OLED scherm plaatsen en behoudt u uw originele display!

Alle modellen

We voeren deze reparatie uit voor allerlei iwatches. Zowel voor Apple watch series 3, 4, 5, 6, SE en 7 kunnen de glas reparatie apple watch uitvoeren. Ook de nieuwe modellen series 8 en SE 2022 herstellen wij nu met deze techniek. Hieronder vindt u onze tarieven. Ten opzichte van Apple care herstellingen zijn we tot wel 220 euro goedkoper en dit zonder verlies van kwaliteit!

Apple Watch Display Reparatie Tarieven

De prijzen binnen een bepaalde serie zijn steeds hetzelfde. Wanneer u bijvoorbeeld de prijs van een serie 6 opzoekt, zal de prijs voor het 40 en 44mm model niet variëren. Voor het nieuwste apple watch model (series 7 en series 8 41 en 45 mm) geldt dit ook. De grootte van uw watch heeft dus geen impact op de prijs van de herstelling.

Wanneer u op ‘reserveer herstelling’ klikt, kan u vervolgens extra informatie vinden over de herstelling van uw scherm. Indien u wil, kan u vanop deze pagina dan ook uw reparatie aankopen. Als u nog bijkomende vragen heeft, kan u ook met ons chatten, bellen en mailen!

iwatch 7

Apple watch 8

41mm en 45mm
Vanaf €139
Bestel
iwatch 7

Apple watch SE 2022

40mm en 44mm
Vanaf €109
Bestel
iwatch 7

Apple watch 7

41mm en 45mm
Vanaf €129
Bestel
iwatch 7

Apple watch 6

40mm en 44mm
Vanaf €109
Bestel
iwatch 7

Apple watch se 2020

40mm en 44mm
Vanaf €109
Bestel
iwatch 7

Apple watch 5

40mm en 44mm
Vanaf €109
Bestel
iwatch 7

Apple watch 4

40mm en 44mm
Vanaf €89
Bestel
iwatch 7

Apple watch 3

38mm en 42mm
Vanaf €79
Bestel

Veelgestelde vragen

Stond uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen?

Contacteer ons
Zijn jullie producten van goede kwaliteit?

Ja, voor Apple watch reparaties gebruiken wij steeds originele OLED’s  schermen.  Het glas dat we gebruiken ter vervanging van het gebarsten schermen is ook van originele kwaliteit. 

Is mijn toestel nog waterdicht na de herstelling?

Wij kunnen jammer genoeg niet garanderen dat uw Apple watch nog waterdicht is na de herstelling. Dit omdat het kan zijn dat het frame van uw Apple watch kan vervormt zijn door de impact van de schade/ val. Wij bieden dus geen garantie op eventuele waterschade na de vervanging van uw Apple watch of iPhone scherm.

Kan ik mijn iwatch of iPhone opsturen via de post ?

Ja dat kan! Indien u bijvoorbeeld te ver woont van onze vestiging (Boeksheide 3, 1840 Malderen) kan u uw Apple watch steeds opsturen via de post. Let er wel op dat u :

 
  • De watch stevig verpakt(dus liefst niet in een dunne brief verzenden) 
  • Uw contactgegevens (naam, email, gsm nummer en adres) toevoegt.
  • Het pakket t.a.v Jens De Backer stuurt.
Kan ik mijn iwatch ook vanuit Nederland naar Fair-repair verzenden?

Ja, dat kan! Klanten die vanuit Nederland hun horloge versturen gebruiken meestal PostNL of DHL.

Hoe lang heb ik garantie op mijn herstelling?

U heeft na de herstelling 6 maand garantie op uw watch bij Fair-repair. 

Hoe kunnen reparaties worden betaald?

Optie 1: U kan de horloge bij ons komen afgeven en ophalen. Wij prefereren dan steeds een cash betaling, bancontact kan ook gebruikt worden.

Optie 2: U kan de horloge versturen en dan zelf komen ophalen. Wij prefereren dan steeds een cash betaling, bancontact kan ook gebruikt worden.
Optie 3 : U kan de horloge opsturen en terug laten opsturen na de reparatie door ons. Wij prefereren steeds betaling via bancontact.
Heeft u nog andere vragen?

Dan kan u ons steeds bereiken via onze chat functie, email (info@fair-repair.be) en via gsm.