Verkoop jouw kapotte Apple Watch bij Fair-repair

Auteur

Fair-Repair

Publicatiedatum

Schermherstelling nodig?

Bij Fair-Repair bieden we kwaliteitsvolle herstellingen tegen competitieve prijzen aan.

BlogDIY
Apple watch 8 scherm hersteld

Op zoek naar een manier om geld te verdienen met je kapotte Apple iWatch? Kijk niet verder! Bij Fair-repair bieden we een eenvoudig programma aan om jouw oude, kapotte iWatch in te ruilen voor geld.

Misschien is je Apple Watch niet meer in staat om te functioneren zoals het hoort, of misschien heb je gewoon een nieuw model nodig. Wat de reden ook is, wij willen jou helpen om je oude Apple Watch series 3 tot en met het laatste model te verkopen en op een eenvoudige manier geld te verdienen.

Kapotte Apple watch inruilen

Met ons programma is het heel eenvoudig om je kapotte Apple Watch in te ruilen voor geld. Het enige wat je hoeft te doen, is enkele stappen volgen:

  1. Bepaal de staat van je Apple Watch.
  2. Beschrijf de status kort in het formulier(onderaan).
  3. Ontvang een bod voor je Apple Watch.
  4. Stuur je Apple Watch op naar ons.
  5. Ontvang het geld op je rekening.

Factoren die prijs 2dehands iwatch bepalen

1. Status van het scherm

De status van het scherm van uw apple watch is zeer belangrijk. Hier zijn enkele gradaties in. De eerste is zonder schade(1), in dit geval kunnen wij uw watch overnemen voor de beste prijs. Zijn er krassen op uw scherm(2), zal deze prijs iets dalen. Indien dit barsten(3) zijn, zal de prijs verder dalen. Barsten in combinatie met witte lijnen/ zwart scherm(4) zorgt ervoor dat de watch in weinig gevallen over te nemen is voor ons. Al kan u altijd vragen voor een offerte.

2. Status van de behuizing

Hier kunnen we een verschil maken van geen schade, enkele krassen tot veel krassen/deuken.

3. Status van software (icloud locked of niet)

Indien uw watch niet meer unlocked geraakt, kunnen wij uw watch enkel overnemen voor het scherm. Dit kan voor ons ook interessant zijn, maar de prijs zal wel sterk dalen.

4. Aanwezigheid van factuur, doos, lader en garantie

Zijn deze items nog aanwezig? Dan kunnen we u een extra aanbieden.

[elementor-template id=”8959″]

We proberen dus dus steeds een eerlijke prijs voor je kapotte Apple Watch, met de staat in rekening te nemen. Dus waar wacht je nog op? Vraag vandaag nog de prijs van je kapotte Apple Watch serie 3, 4, 5, 6, 7, 8 of SE2020 en SE2022.