Apple Watch Series 6 : alles over Apple Watch 6 én Watch SE van 2020

Auteur

Fair-Repair

Publicatiedatum

Schermherstelling nodig?

Bij Fair-Repair bieden we kwaliteitsvolle herstellingen tegen competitieve prijzen aan.

BlogNieuws
Apple watch 6

De Apple Watch Series 6 heeft enkele verbeteringen ten opzichte van het model van het voorgaande jaar en is verkrijgbaar vanaf 429 euro. Deze is te verkrijgen op bol.com en uiteraard ook de Apple Store. Ook heeft Apple ervoor gezorgd dat er een goedkoper model van de apple watch op de markt komt, de Apple watch SE. Verkrijgbaar vanaf 299 euro op bol.com en uiteraard ook de Apple store.

De Apple watch 6 in het kort

 • In de winkel vanaf 18/09/20
 • Een nieuwe (20% snellere) processor
 • 40 en 44 mm modellen, design blijft hetzelfde
 • Een nieuwe familie modus
 • Goedkopere versie = Apple watch SE
 • Nieuwe soort bandjes
 • Zuurstof in het bloed
 • Zelfde batterij leven met een 18 uur voor 1 oplaadbeurt

Beste prijzen voor de verschillende modellen

Hou deze blogpost zeker in het oog om de beste deals te verkrijgen! De release date van de watch is op 18 september 2020 zijn.

Dit zijn de beste prijzen van het moment :

Geen zin om te lezen maar wil je gewoon kijken welke vernieuwingen de Apple watch heeft? Kijk dan naar deze video!

De Apple watch 6

Er zijn verschillende nieuwe upgrades toegebracht aan de Apple watch 6. De headliner waarmee Apple uitpakte was een nieuwe sensor in de watch. Hiermee is het mogelijk om het zuurstofgehalte in het bloed mee te meten. Laat zuurstofsaturatie van het bloed nu net 1 van de belangrijke punten zijn in een mogelijke diagnose naar het Corona virus! Op 15 seconden kan u een idee krijgen wat de bloed oxygen levels zijn. Good job Apple!

Apple watch 6 bloed saturatie levels app
De nieuwe ‘Blood Oxygen’ sensor en app zorgen voor een snelle en makkelijke meting van de zuurstof saturatie in het bloed.

Een Tweede belangrijke vernieuwing is de nieuwe dual core processor. Hiermee zou de watch ongeveer 20% sneller worden.

Een derde verbetering is de always on display. Deze zou volgens Apple tot 2,5 helderder wanneer je buiten bent. Dit zou het makkelijker maken voor de gebruiker om de watch te kunnen aflezen wanneer er fel zonlicht schijnt.

Apple watch 6 always on display
The Always-On Retina display is 2.5 keer helderder.

Naast deze verbeteringen zijn er ook enkele nieuwe watch faces( zoals elk jaar). Deze zijn dit jaar nog meer in detail aan te passen naar de zin van de gebruiker. Er zijn zelfs watch faces die speciaal gemaakt zijn voor bepaalde beroepen. Enkele voorbeelden zijn : speciale faces voor dokters(of mensen die veel afspraken hebben), fotografen en surfers!

Apple watch 6 watch faces
Dit zijn de nieuwe watch faces van 2020.

Watch Bandjes

Naast watch faces is een andere manier om jouw watch te personaliseren het dragen van speciale watch bandjes. Traditionele bandjes zijn vastgeroest op bepaalde vooraf bepaalde groottes. Vandaag heeft Apple een nieuw soort bandje in petto voor de consument : De SOLO LOOP. Deze zijn zeer makkelijk. Ze zijn gemaakt uit ‘custom liquid silicone’ en zijn uitrekbaar. Hierdoor is het niet meer nodig om de watch toe te klikken(en ook per ongeluk te laten vallen bij het sluiten van het bandje). Je kan de watch nu simpelweg over jouw hand schuiven en je bent klaar voor de dag! De solo loop is duurzaam en waterproof!

i watch solo loops
De makkelijke ‘Solo loop’ bandjes. Te verkrijgen in 2 verschillende soorten.

Dit is de favoriete selectie van Fair-repair in combinatie met de beste prijzen:

 • Solo loop : Coming soon
 • Solo loop : Coming soon
 • Solo loop : Coming soon

Familie Modus

Met wat Apple voorsteld als ‘Family setup’, kan je voortaan jouw iPhone gebruiken om de Apple watches van jouw kinderen te verbinden die zelf geen iPhone hebben. Hiermee zullen families beter verbonden moeten zijn met elkaar en zou het de ouders ook meer rust moeten geven wanneer de kinderen van huis zijn.

Enkele praktische voorbeelden zijn : Het kiezen met welke contacten zij kunnen omgaan via hun watch(zonder dat zij een iphone hebben) of je kan automatische locatie upgrades aanzetten. Zo krijg je een melding als ze op een bepaalde locatie zijn. Ideaal dus om te zien of jouw kind goed is aangekomen op school bijvoorbeeld!

Kinderen kunnen zelf zien hoe actief ze zijn en ook hun eigen memoji maken voor hun watch face!

Schooltime mode: niet storen modus, zo kunnen de kinderen zien hoelang ze nog moeten studeren.

Apple watch SE

Apple heeft als doelstelling om de Apple watch voor meer mensen beschikbaar te maken. Hoe doet het dit? Door een goedkoper model te maken dat nog steeds de belangrijkste features van de Apple watch behoudt.

Het is een mix van elementen van het series 6 design en de meest essentiële features van de iWatch. Het heeft alles wat nodig is om meer geconnecteerd te zijn met de wereld, actiever te worden en je gezondheid in het oog te houden. De Apple watch SE heeft wel een ander soort scherm, geen OLED maar een retina scherm.

Apple watch SE

Het SE model maakt gebruik van de S5 processor, welke 2 keer zo snel is als de series 3! Het horloge heeft dezelfde gps, sleep tracking en altimeter als de series 6. Fall detection is ook een belangrijke feature dat de SE overneemt van de normale Apple watches. De nieuwe watch faces zullen ook te gebruiken zijn op deze watch.

Herstelling nodig of verkoop je graag je oude toestel?

Wij bieden de goedkoopste herstellingen van Apple watches en iPhones aan in de Benelux! Contacteer ons dan zeker via onze mail.

Voor de verkoop van u toestel bieden wij een faire prijs aan, ook voor defecte toestellen! We kopen wel enkel apple watch series 3 en hoger over.